Muut

Niinikkosaaren harrastus, liikunta- ja 

elämys mahdollisuudet

Pitkällehän pääsee ihan rentoutumalla ja puuhailemalla mitä mieleen tulee. Pihalta löytyy tikkataulu, sulkapallosetti ja kroketti. Alhaalla kuitenkin ensimmäiset minulle mieleen juolahtavat ideat. 

Oinaanvaara 

Oinaanvaaralle voit lähteä retkeilemään kävellen, autolla pääsee lähemmäs mutta kävellen tutustut luontoon paremmin. Paikanpäältä löydät kalliolle rakennetun kodan, kodan on rakentanut Liperin kyläyhdistys. Puita sekä ulkohuussi löytyy. Tänne siis makkaranpaistoon. Kalliolta aukeaa huikeat näkymät Telmonselän yli. Paikkaa kutsutaan myös "Pikku Koliksi".

Kalastus 

Kalastusmahdollisuuksia löytyy paljon koska kyseessähän on saari. Kun ajat saaren päähän ohi Heikkilän maitolaiturista pääset lähimmälle onginta/virvelöinti paikalle johon on helppo mennä. Jos käännyt maitolaiturilta n 40 metrin päästä vasemmalle ja ajat tienpäähän löytyy sieltä toinen paikka kalastamiselle.

Jos mielesi tekee kuitenkin soutelemaan, ota yhteyttä meihin.

Uinti  

Uimaan pääset helpoiten yllämainituista paikoista.

Niinikon kylätalo   

Kylätalolla ei sinänsä ole mahdollisuuksia harrastuksille, mutta jos haluat voit vuokrata paikkaa esimerkiksi juhlia varten. Yövy Niinikkosaaressa järjestä juhlat Niinikkosaaressa. 

Talossa on kaksi salia ja hyvin varusteltu keittiö, astiasto 100 hlölle. Saleihin istumapaikkoja saa noin 100 henkilölle. Lisäksi pienempään kokouskäyttöön on käytettävissä kammari. Salista löytyy iso valkokangas, videotykki, karaoke- ja äänentoistolaitteet, langaton internet-yhteys. Pyydä yhteystiedot tarvittaessa meiltä.

Hyvinvointipalvelu Sydänpolku   

Täältä voit varata itsellesi yin joogaa, sointukylpyjä, kuppausta ja erilaisia elämyssaunapalveluita (morsiussauna, saunajoogaa,turvesaunaa yms.)

Liperin kylältä löydät tietenkin S-marketin, K-marketin, Tokmannin, apteekin, kuntosalin ja ravintola Omarin. Aivan ihaninta on kuitenkin istahtaa Rantamakasiinille katselemaan kirkkolahtea ja nauttimaan herkullista pizzaa tai kahvia kahvileipineen. Viikonloppuisin pääset kuuntelemaan myös live-musiikkia tai laulamaan karaokea.  Mainitaan nyt vielä että onhan kylällä vielä 22 ratainen Frisbeegolfrata.